Jelentkezz!


Tumblr_m9zgqugqj11qavrhgo1_500_large

Sziasztok!

Valószínűleg észrevettétek, hogy ebben az évben az oldal már nem olyan gyakran frissül, mint régebben – ennek nagyon egyszerű magyarázata van: idén érettségizem, és a rengeteg délutáni elfoglaltság és a tanulás mellett nem az oldal lett a legfontosabb dolog. Viszont én se bezárni, se szünetelni nem szeretnék, és mivel az üzenőfalon folyton tájékoztatjátok egymást az Emmával történő fontosabb dolgokról, arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy nem lenne-e kedvetek az oldal átmeneti vagy állandó híríróivá válnotok.

A hírírók külön felhasználói fiókot kapnak az oldalon és a galériában, a feladatuk pedig a hírek kiírása és a képek feltöltése lenne. Ha valaki szeretne jelentkezni, írjon e-mailt a watsonality[kukac]gmail.com címre :)


Boldog karácsonyt!


Szeretnék a Watsonality minden kedves látogatójának nagyon boldog karácsonyt kívánni! Köszönöm szépen a “kemény magnak”, hogy látogatják az oldalt, remélem, ez még sokáig így lesz :)


Újra Watsonality!


Egy hosszabb kihagyás után újra itt a Watsonality! Sajnos az érettségi és az év vége rendesen lefoglalt (hát még majd jövőre!), de igyekszem gyorsan pótolni a kimaradt híreket :)

Felkerült a legújabb kinézet és vele együtt egy másik WordPress témára váltottam át, sőt, újra beüzemeltem az oldal angol verzióját is, ahová előbb kerülnek fel a különböző interjúk eredetiben, tehát érdemes néha oda is ellátogatni - ide kattintva vagy a fejlécről el is érhetitek! :)


3 éves a Watsonality!


3 éve, 2009. március 23-án nyitott ki a Watsonality.com. Az elmúlt három évben az oldal rengeteg változáson ment keresztül, kisebb-nagyobb szünetekkel, de folyamatosan a legfrissebb hírekkel várunk minden magyar Emma Watson rajongót. Nélkülük (Nélkületek) nem ment volt ez a három év - köszönünk szépen mindent Nektek!

Reméljük, még legalább három évig lesz Watsonality :)


Új design!


Felkerült a legújabb design! Remélem, tetszik :) És még tegnap feltöltettem két háttérképet, amit Laura készített – a képekre kattintva letölthetitek őket:

 


Boldog karácsonyt!


Ezzel a kis táblácskával szeretnénk a Watsonality minden kedves látogatójának nagyon boldog karácsonyt kívánni! :)

Kinga és Laura


Karácsonyi játék


Itt a szünet, ráadásul szakad a hó, és karácsonyig már csak néhány nap van hátra!

A Watsonality is készült nektek egy kis karácsonyi meglepetéssel - kattintsatok a képre, ha kíváncsiak vagytok rá!


Változások


Sziasztok! Felkerült az oldal 21. és nagyon rózsaszín kinézete – remélem, ezen a ködös és esős októberi napon titeket is jobb kedvre derít! :) (a fejlécből készült hátterek, különböző színekben ide kattintva elérhetőek!)

Ezen kívül még történt egy nagyobb változás is – az oldal mától elérhető angolul is! Az angol “részleget” is érdemes lesz nézegetniük azoknak, akik értenek angolul, hiszen rengeteg interjú előbb kerül fel oda, mint a fordítások ide, a magyar részre. A jobb oldalon tetején tudtok nyelvet választani.

És, hogy ne legyenek nagyobb kiesések (mint például most októberben), megint lehet hírírónak jelentkezni. Ha szereted Emmát és van elég időd a hétköznapokon is, jelentkezz! :)

Feltételek:

» középszintű angol nyelvtudás (ez TÉNYLEG nagyon fontos)
» a magyar nyelv helyes használata :)

Feladat:

Főleg hétköznaponként kellene kiírni a friss híreket és az új képeket feltölteni a galériába. Saját felhasználónevet és jelszót kapsz, és szinte alig kell html-tudás (az oldal WordPress alapú, még a G-Portálnál is egyszerűbb használni :)).

 

Ha érdekel valakit, írjon egy hozzászólást az email címével ehhez a bejegyzéshez! :) Jelentkezni e-mailben tudtok a watsonality @ citromail. hu címen!

 

 

 
Page 1 of 41234